Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino’nun yeni filminde başrolü kabul etti - Film Avcısı

Film Avcısı

Film eleştirisi ve yorumu, sinema, dizi ve film haberleri blogu.

13 Ocak 2018 Cumartesi

Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino’nun yeni filminde başrolü kabul etti

DiCaprio ve yönetmen Tarantino daha önce de 2012’deki “Django Unchained” (Zincirsiz) filminde birlikte çalışmıştı.

Haber: Javanshir Gadimov

Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino’nun yeni filminde başrol oyunculuğunu kabul etti. DiCaprio ve yönetmen Tarantino daha önce de 2012’deki “Django Unchained” (Zincirsiz) filminde birlikte çalışmıştı.

Tarantino’nun yeni ve yönetmenliğini yaptığı dokuzuncu filmini Sony kaparken, şimdiden vizyon tarihi de 9 Ağustos 2019 olarak açıklandı.

DiCaprio ile ilgili anlaşma tamamlanmak aşamasındadır ve bu DiCaprio’nun “Revenant” filmi ile Oscar almasından sonra oynayacağı ilk filmi olacak.

Tarantino’nun yeni filminin konusu ise 1969 yılında Los Angeles’te Manson cinayetleri sırasında geçiyor. DiCaprio da filmde yaşlanmış bir aktörü canlandıracak.

Tarantino ise şimdiden Margot Robbie’den Sharon Tate rolünü oynamasını istemiş. Deadline’nın haberine göre Tarantino ayrıca filmde Tom Cruise ya da Brad Pitt’i de oynatmayı düşünüyor ki bu durumda DiCaprio ile birlikte filmde iki “ağır” aktör rol alacak.

Filmin vizyon tarihi ise Sharon Tate’in Manson ailesinin elinde ölmesinin 50. yıldönümü olarak seçilmiş.

Filmin yapımcılığını, Harry Potter filmlerinin yapımcısı David Heyman, Tarantino ve Shannon McIntosh ile yönetici yapımcılığını da Georgia Kacandes yapıyor. Çekimlerine bu yıl başlanacak filmin bütçesi ise 18 milyon dolar olarak açıklandı.

2 yorum:

  1. Tarantino yapıyorsa sorgulamadan izleyeceksin diyorlar. Bakalım bu filmi nasıl olacak?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarantino'nun bir tarı var. Hele son yollardaki filmleri de çok beğeni alınca iyice popüler oldu. Ama kaliteli iş çıkarıyor. Bu da güzel olur herhalde.

      Sil